Såhär enkelt monterar du och tar isär vår hängmatta och ställning

Saknar du träd i trädgården och vill hänga upp en hängmatta? Inga problem, då kan Deck Set hängmatta och ställning vara en lösning för dig!  Vi har ett prisvärt sortiment av stora hängmattor som är vadderade och korgvävda i amerikansk stil, som levereras med en ställning, vilken vi kallar ”Deck set”. Hängmattan och ställningen är väderbeständig så det är bara lämna dem ute hela sommaren. Deck set kostar endast 1699 inkl. leverans nästa dag. Det tar bara 2 minuter att montera den och det går fort att ta isär vilket du kan se i filmerna nedan.

Du kan beställa deck set hängmatta och ställning HÄR

Hur man monterar deck set hängmatta och ställning.

Ta isär Deck set hängmatta och ställning.

Alla våra produkter kan du se på www.hamaca.se  – vi har ett komplett utbud av hängmattor, hängstolar, ställningar, rep och tillbehör.

Vill du sälja våra produkter? Du kommer upptäcka att vi har konkurrenskraftiga priser för hängmattor av toppkvalité eftersom det inte finns några mellanhänder. Vi designar och har vår egen produktion av hängmattor med etik och miljö i åtanke. Vi gör det lätt att sälja våra hängmattor om du vill göra det i din webbshop eller butik – ta reda på mer information HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *