Leverans för Hängmattor

** alltid fri frakt för slutrea produkter **

Om orderbeloppet överstiger 2000kr levererar vi gratis.

Om orderbeloppet är upp till 2000kr kostar leveransen 100kr för Hamaca-produkter och 250kr för Vivere och Tropilex-produkter.

Leveransen sker med Schenker för HAMACA-sortimentet och tar oftast 1 dag. Det kan ta en eller två dagar extra om du bor långt borta (vårt lager finns i Skåne). Det övriga sortimentet kan ta upp 3-7 dagar att leverera och skickas med GLS/Schenker och i enstaka fall andra leveransbolag.

Om ditt paket väger mindre än 20 kilo går den till ett ombud, och du får en avi när den kan hämtas ut.

Om paketet väger över 20 kilo levereras det direkt till dörren, så du behöver inte vara rädd för att ta emot stora paket. OBS! Leveransbolaget kan ringa innan de kommer, för att kontrollera att du är där för att ta emot leveransen. Är du inte hemma får du en avi så att du kan höra av dig och komma överens om en tid som passar dig, eller hämta på deras lager.

Vi kan även skicka varorna till en annan address än din egen, t.ex. om det är en present. Då fyller du i det andra fältet för leveransadressen i formuläret när du beställer.

Du behöver skriva in ditt mobilnummer för att kunna få avi. Om du inte har ett mobilnummer behöver du ange din emailadress. Håll koll på aviseringen så att du inte missar den.

Beställ innan 12:30 så skickar vi ut samma dag.

Så snart vi har skickat din order kommer du att få ett leveranskvitto till din e-postadress med en länk till transportföretagets hemsida så att du kan spåra den och så att du får veta när du får paketet.

Leverans för hängmattor till andra länder

Vi levererar även till utlandet till bra priser då vi även har ett lager i Storbritannien varifrån det kostar betydligt mindre att leverera än från Sverige. Leverans tar 3-7 dagar inom Europa och ca 7 dagar till resten av världen.