Caroline King
VD och Design

Idén att sälja hängmattor kom till efter att Caroline hade spenderat ett år i Centralamerika. Caroline och Paul hade därefter träffats och slagit sina kloka huvuden ihop. Att ha 3 webshoppar som koncept för att både kunna ge jobb i fattiga länder och kunna få en inkomst under hela året blev ett naturligt steg efter att ha studerat humanekologi i Göteborg och ha insett att det inte skulle leda någon vart. Det är Caroline som står bakom designen av våra hängmattor och eko-tänket. Men mestadels tar hennes vardag upp av worldschooling av två små pojkar.

Paul loves hammocks - Hammock Heaven

Paul King
VD och webbdesigner

Paul hade läst ekonomi och bistånd på universitetet i Brighton men insåg ganska snart att det inte skulle leda någon vart. Det enda sättet att faktiskt hjälpa personer i fattiga länder är att ge dem möjligheter till arbete – inte bidrag. Han har rest till 62 länder och kommer inte sluta förrän han har besökt alla. Paul startade sin karriär som egenföretagare 2001 när hans mamma föreslog att han skulle sälja pashminasjalar på www.mypashmina.co.uk

Eftersom Paul och Caroline är “digitala nomader” byts deras sim-kort ständigt ut – så det är bäst att höra av sig via mailen eller ringa Stuart om du vill få tag i oss.

Stuart - Hammock Heaven

Stuart Eastwood
Kundkontakt

Under mer än 10 år har vår brittiske gentleman Stuart sett till att kunderna har fått bästa möjliga service (med bonusen charmig engelsk dialekt också!) Det är Stuart du ska prata med om du vill göra inköp – vare sig det är till dig som privatperson eller din butik. Det är Stuart som kan uppfylla de mest avancerade önskemålen.

Ring 031-799 55 59 för att prata med Stuart

Ada Stroici
Kundkontakt

Ring +44 208 123 0557.
Vår rumänska flerspråkiga ängel Ada kan du prata med om du vill göra en beställning på t.ex. franska, engelska och rumänska. Ada sköter vår kundservice i Storbritannien men kan ibland rycka in ifall Stuart inte kan vara här.

www.hamaca.se är en del av Mypashmina LTD. Vi är ett familjeföretag som drivs av Caroline och Paul King.

Vi har funnits i Storbritannien sedan 2004 och startade i Sverige 2006. Vi säljer både till privatpersoner och företag. Om du vill sälja hängmattor eller letar efter en producent så har du hittat rätt. Du kan skicka din förfrågan till kundservice@hamaca.se. Vi brukar kunna fixa det mesta.

Vi har också 2 andra verksamheter: Vi har sålt plagg i cashmere sedan 2002 (Mypashmina) och
mattor sedan 2009 Mattor-online) i Sverige. 

Org no: 502074-8710
Moms Reg: SE502074871001