Nu kommer Stuart tillbaka och nu blir det lite hängmatte-häng för oss istället!

Nu lider juli månad mot sitt slut. Det är fortfarande hängmatte-säsong och semestrar för de flesta – men inte från vår kära kundservice-medarbetare Stuart som kommer tillbaka nu efter 3 veckors semester. Välkommen tillbaka, Stuart!

De som är småföretagare känner nog igen sig med det här att inte kunna ta semester. Till skillnad från att vara anställd får man betala för sin egen semester och hyra in ersättare för sig själv eller sina medarbetare vilket ett litet företag som oss helt enkelt inte kan göra så vi gör det extra jobbet själva istället. Det ihop med att juli är månaden som är viktigast för oss gör att det minst sagt blir en tuff utmaning.

Jag och min man som driver Hamaca har pusslat rejält med att ha hand om barn, flytta, åka på två längre roadtrips i europa för jobbet och familjens skull, och alla vanliga sysslor vi har vilket gör att vi är upptagna dygnet runt nästan i juli och inte har kunnat göra alltihop optimalt men ändå fått ihop det med nöd och näppe.

Nu, äntligen, kommer Stuart tillbaka på måndag. Ni vet han den goa killen med den engelska brytningen som alltid kan fixa det som behövs när man ringer, mailar eller chattar med oss.

Nu är det dags för vår familj att lata sig i hängmattan istället! Iallafall innan det är dags att ta itu med och fortsätta med worldschooling-projektet som jag håller igång i Prag och våra andra arbetsuppgifter. Det kommer bli sååå skönt!

Lata dig också i hängmattan! Vi har precis fått påfyllning på lagret av decksets – de sjyssta väderbeständiga hängmattorna med ställning, och snart kommer båten från Colombia med underbara hängmattor i återvunnen bomull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *