Kundservice under resten av juli

Det är juli och högsäsong för försäljning av våra hängmattor. Och som alltid när det är juli får vi pussla lite grann inom verksamheten eftersom kunderna har ledigt och självklart ska ha hängmattor till ledigheten, samtidigt som vår personal Stuart också har ledigt (eftersom deras dagis alltid är stängt i juli) så vi som äger www.hamaca.se (Caroline och Paul) har hand om kundservice samtidigt som vi gör våra andra jobb och har hand om våra egna barn som är 4 och 6 så vi får be om ursäkt att vi inte alltid kan svara i telefon direkt.
Som det har sett den här veckan har pojkarna gått på fotbollsläger i Prag halva dagen. Då har vi kunnat jobba och svara på telefon i cafeet alldeles vid fotbollsskolan. Vi har telefonerna vidarekopplade till oss i Prag där vi befinner oss nu så när du ringer 031-7995559 så är det det numret du ringer till och betalar för och inget annat. 
På eftermiddagarna har jag, Caroline, haft barnen och har inte kunnat ta alla samtal direkt men ringer alltid tillbaka om någon lämnat ett meddelande. Hoppas ni har överseende med det! Mail och livechatten svarar vi dock nästan alltid direkt på eftersom det nästan alltid är minst en av oss som sitter framför datorn, ofta till sent på kvällen så bli inte förvånad om du får svar på ditt mail mitt i natten 🙂
Ordrarna skickas ut som vanligt från lagret i Skurup och DHL levererar. Så beställer du innan lunch får du i 90% av fallen din order följande dag eller högst inom 3 dagar. Från 1/8 är Stuart tillbaka och då kommer vår kundservice att vara som vanligt. Ta det lugnt och ha det bra i hängmattan!
Min tjusiga arbetsplats den här veckan 🙂

Barnen spelar medan föräldrarna jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *