Information om juli månad och om vi som jobbar här

OBS – bra att veta om du hör av dig inom de 3 första veckorna i juli:

Hamaca.se är ett litet familje-företag där vi som jobbar sköter om allt som ingår i ett litet företag vad gäller kundservice, produktdesign och tillverkning, foto, hemsida och marknadsföring. Det innebär att du alltid får kontakt med någon som faktiskt vet vad de håller på med. Och det innebär också att vi under perioder kan vara underbemannade, som tex under juli månad har vår ordinarie kundservice-personal Stuart semester eftersom hans barns förskola har stängt.
Allt kommer att vara som vanligt förutom att jag, Caroline King, sköter om vår kundservice på resande fot från Sydostasien genom att ha telefonen vidarekopplad till mig. Du betalar som vanligt för ett samtal inom Sverige eftersom du ringer på 031-7995559. 
Vi befinner oss på en lång resa för att kontrollera våra tillverkningar, söka nya leverantörer och för själva upplevelsen såklart. Jag lovar att svara på telefon och mail så snabbt jag kan men ber er ha överseende med att internetuppkopplingen kan vara bristfällig ibland. Alla mail kommer dock besvaras så snabbt jag kan och senast inom några timmar.
Alla ordrar kommer att bearbetas och skickas i tid
Vi som jobbar på Hamaca.se
Stuart Eastwood 
Stuart är vårt vänliga ansikte utåt med lite charmig engelsk dialekt. Stuart har jobbat hos sedan 2007 och gör sitt allra bästa för att göra våra kunder nöjda. Det är han som (mest) svarar i telefon och hjälper dig att beställa, med en pågående order, eller svarar på dina frågor. Stuart har också hand om våra återförsäljarkunder. Det är honom du ska prata med om du vill sälja våra hängmattor.Ada Stroici
Ada sköter om vår engelska kundservice för vår systersida www.hammockheaven.co.uk. Ibland svarar hon i telefon om Stuart inte kan ifall han är sjuk eller tar han om sjuka barn. Ada pratar engelska, rumänska och franska flytande. Caroline King

Ägare och grundare av www.hamaca.se  – det är jag som håller i rodret på hamaca.se och ibland tar jag över och svarar i telefon och på mail när de andra inte kan. Det är mig du ska prata med om samarbeten och inköp av större volymer och om tillverkning i dina egna designer.

Vi är inte intresserade av försäljare av google adwords, SEO och dylikt då vi redan har det, så vi ber snällt men bestämt att inte kontakta oss om detta.


Paul King

Ägare och grundare av www.hammockheaven.co.uk – det är Paul som håller i rodret på hammockheaven.co.uk som är vår systersida i England.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *