Hängmattor = Semester!

Att ligga i hängmattan är väl definitionen på semester och sommar?
Det tycker vi som jobbar på hamaca.se. Inte för att vi har semester – just nu är det snarare högsäsong och en massa ordrar för oss att packa till alla er som njuter och har semester själva nu under den härliga svenska sommaren!
Semester får vi ta när det är lågsäsong istället, det gillar vi bättre när det är kallt och grådaskigt. Då tar vi gärna ledigt och tar istället med oss hängmattor till exotiska varma länder, kanske i samband med ett besök i våra tillverkningar  🙂
De 4 hängmattorna och 2 hängstolarna vi har i vårt eget hem och trädgård hinner vi mysa i lite då och då ändå.
Vi tycker att semesterfirarna ska skämma bort sig och unna sig siestor i en Hamaca hängmatta till ljudet av vågor som kluckar på vattnet och fåglar som kvittrar i luften. Eller varför inte koppla av med en spännande bok och njut av solens varma strålar mot kroppen i den lätta sommarbrisen?
Våra hängmattor som kommer ifrån Indien, Colombia och Brasilien är gjorda av de finaste material för bästa möjliga upplevelse. De är lätta att hänga upp, smidiga att ta med sig och är en bekväm upplevelse för både kropp och själ – något alla är värda på sin semester.
Här är tips på semester-hängmattor som vi har hemma just nu:
 
Här är hela familjen på plats i Raya familjehängmatta och myser. Raya är en rejäl familjehängmatta som är hela 175 cm bred så det finns gott om plats..
Här är en bild på våra söner i Playa happy hängmatta som hänger i vårt vardagsrum precis bredvid köket. Det är så praktiskt att ha en hängmatta inne. Det gungas jämnt och ständigt i den, vilket är bra för då får mamman och pappan tid till att ta det lugnt eller fixa med saker som behövs. Playa är vår billigaste hängmatta i bomull som kostar 359 kr inkl leverans 1-2 dagar.
 
Den sköna hängstolen Cayo carneval hänger på den nedre balkongen. Den är mycket större än “vanliga” hängstolar som finns i affärerna. Tygarean är hela 160 cm lång så jag får plats med benen om jag vill.
Hängstolen Cuadro är lika stor, här ser ni hur det ser ut när jag sitter i den med benen inne i den.
 
Cuadro kostar 899 kr inkl 1-2 dagars leverans.
Du hittar hela vårt sortiment av hängstolar och hängmattor på www.hamaca.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *