Hängmatterea på Hamaca.se för bloggläsare och nyhetsbrevsprenumeranter

Hamaca Nyhetsbrev 2014

Klicka här om du inte kan se bilderna, så kan du läsa nyhetsbrevet i din browser.

Hamaca.se

Här är en liten påminnelse om att det är dags att ta fram hängmattan för den nya säsongen, eller att införskaffa en ny om det behövs för nu har äntligen vårvärmen kommit till oss.
Vi får snart in våra hängmattor i vårt eget märke ”Hamaca”, som är på väg eller snart lastas på båtar från Indien och Colombia.

Det behövs en lagerrensning, så vi vill erbjuda Er som har handlat hos i någon av våra webshoppar förut att få första tjing på vår hängmatterea. Få reapriset genom att klicka på Beställ-länkarna nedan, där hittar du även en länk till mer information om hängmattan. Erbjudandena gäller till att vårt lager som vi rensar tar slut, så det är först till kvarn som gäller! På vår hemsida Hamaca.se hittar du annars hela vårt sortiment av hängmattor, hängstolar, ställningar och upphängningsset.

Vi önskar er en riktigt
Glad Påsk!
/Från alla på Hamaca, Mypashmina och Mattor-online

hängmatta
Glöm inte att om du har handlat från våra butiker Hamaca, Mypashmina och Mattor-online får du 10% rabatt på framtida ordrar genom att skriva in koden ”yummy”.
REA – Currambera Trä – Grön

En färgglad grön hängmatta för 1-2 personer (Ord.Pris 875) Nu 699:

REA – Currambera Trä – Gul

En färgglad gul hängmatta för 1-2 personer (Ord.Pris 875) Nu 699:

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR

hängmatta

REA – Isleña hängmatta med träkarm

En färgglad gul hängmatta för 1-2 personer i ekologisk bomull (Ord.Pris 949) Nu 699:

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR

hängmatta

REA – Caribeña trä – Blå
En bred hängmatta mer träkarm i färger som påminner om havet (Ord.Pris 749)
Nu 599:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta

REA – Caribeña trä – Lila
En bred hängmatta mer träkarm med lila ränder (Ord.Pris 749)
Nu 599:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta

REA – Tahiti Bubblegum
En liten men bekväm hängmatta till riktigt bra pris (Ord.Pris 499)
Nu 299:-

Beställ HÄR
Läs mer info HÄR


hängmatta

Andra nyheter från oss…..
  • För fler REA-varor se varor som vi redan har lagt upp på Hamaca.se genom att gå in på ”Erbjudanden” på menyn
  • Nu i veckan anländer förhoppningsvis våra 2 första containrar med hängmattor och ställningar från Indien, vilket ser framemot med stor spänning. Under den närmsta tiden kommer vi att fotografera dem och lägga upp på Hamaca.se så vi räknar med att det nya sortimentet går att beställa från och med ca 2 veckor. Om ytterligare några veckor anländer våra Colombianska hängmattor.
  • Vill du sälja vårt nya sortiment i din butik? Kontakta oss för mer information på [email protected] Vi utlovar superfina produkter till mkt konkurrenskraftiga priser. Vi kan även skicka direkt till slutkunden utan att du kommer att behöva hålla ett lager.
  • Du är hjärtligt välkommen att handla direkt hos oss i Rävlanda – 20-30 min från Borås och Göteborg. Här kan du också prova hängmattan i vår ställning i trädgården. Våra öppettider är 9.30-18 men ibland kan vi emot kunder på kvällar och helger också mot överenskommelse.
  • Mypashmina.se – Om du älskar sjalar bör du klicka in här! Vi har ett brett sortiment av sjalar i underbara kvaliteér av cashmere och silke i ca 130 färger och många olika storlekar, mönster och färgkombinationer. Alla cashmeresjalar är tillverkade i vår egen fabrik i Nepal. Precis som Hamaca.se tar vi inte betalt för frakten.

Kom ihåg att leveransen alltid är gratis hos oss!

Nedan följer lite information för våra andra hemsidor

www.mattor-online.se
Vi har mängder av mattor i spännande färger och utförande. De flesta är designade av oss själva. Det de har gemensamt är att alla är av naturmaterial i högsta kvalitet. Vi kontrollerar tillverkningen själva så att vi kan försäkra oss om att den höga kvalitén bibehålls och att de anställda har rättvisa villkor. Leveransen är gratis och tar ca 4 dagar

Mattor från mattor-online
Hitta sjalarna till bröllopet på Mypashmina.se! Vi har något för alla smaker och i alla färger. Ska brudtärnorna ha samma sjalar? Hör av dig till oss om mängdrabatt om du vill beställa 7 st eller fler!

pashminasjalar från Mypashmina.se
pashminasjalar från Mypashmina.se

Frågor? Kontakta: [email protected]
Tel: 031-799 55 59 (Mån-Fre: 9.30 – 18.00)
Hamaca.se är en del av Angelfish HB (Org nr. 969718-2468)
Gå ur mailinglistan genom att klicka här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *