Hängmatta till midsommar!

Midsommaren tycker vi är årets höjdpunkt om man är i Sverige. Äntligen får man dansa runt en stången, plocka blommor och göra en krans till håret, och låtsas att man är en skock grodor och såna där saker. Kanske får man en extra lång ledighet med.

Om man är i sommarstugan och har släkten på besök kan det vara en god idé att bjuda på mys i hängmattorna. Dels får man lite tropisk stämning i trädgården och utökade sittplatser, och har man många på besök duger hängmattan gott som sovplats såklart. Vill man imponera på gästerna så rekommenderar vi den ståtliga lärkträ-ställningen Siberia med en av våra vadderade hängmattor som ”Big island”

Beställ din hängmatta på www.hamaca.se senast på tisdag för att vara säker på att den kommer fram till midsommar!

Köper du en hängmatta hos oss kan du vara säker på att den är tillverkad på ett människo-vänligt och miljö-vänligt sätt. Det är mycket viktigt för oss att människorna som gör våra hängmattor har det bra och trivs på sitt jobb så vi ser till att de gör det.  Vi vill vara säkra på att vi säljer produkter som är gjorda under rättvisa villkor – därför besöker vi tillverkningarna i Colombia och Indien där våra hängmattor är tillverkade själva.
Vi gjorde några filmer under vår senaste resa till Colombia i Oktober/November. Om du vill se hur det ser ut där våra hängmattor är tillverkade kan du klicka här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *