Förbättra din semesterupplevelse med hjälp av en hängmatta!

Vi på www.hamaca.se tror att hängmattan absolut är en ett nödvändighet för att få ut det mesta av din semester. Hängmattor är så avkopplande och avstressande och är ju synonymt med semester. Det är förvånande att de flesta hotellen fortfarande inte har dem tillgängliga för sina gäster. Det borde de verkligen!
Våra hängmattor är oftast färgglada, vilket även gör din miljö gladare. Så om du inte vet om hotellet har några hängmattor eller om de inte har dem så kan du ta med dig en hängmatta. Inga bekymmer – vi har hängmattor speciellt för den här situationen!
Travock Rese-hängmatta från www.hamaca.se

Det här är en hängmatta i glada regnbågs-färger. Den är mycket stor och bekväm för två vuxna och även extra barn. Den bara väger ca 700 gram så det är lätt att ta med dig den om du vill lägga till en extra stjärna till din fem-stjärniga semesterupplevelse eller att ta med dig den på din backpacking-resa. Eller varför inte bara ta med den på promenader på soliga dagar där du bor! Rep och krokar ingår så du inte behöver något extra för att hänga upp mellan två träd (eller stolpar). Travock Rainbow rese-hängmatta är väderbeständig och torkar snabbt när den blir blöt. Den är gjord av fallskärmssilkesmaterial. Den känns också mjuk och lyser upp omgivningen med dess glada regnbågs-färger. Den finns att köpa på nätet för kunder på www.hamaca.se i Sverige. Vi erbjuder snabb leverans följande dag. Hamaca är vårt eget varumärke och vårt familjeföretag. Våra hängmattor är konstruerade och tillverkade av oss och endast tillgängliga via oss. Vill du sälja våra hängmattor i din butik eller webshop? Gå till www.hamaca.co.uk för mer info!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.